uusimmat tekstit

sunnuntai 24. toukokuuta 2009

auringonpalvontaa vuoristossa!

taalla banffissa on aivan epatodellisen lammin. on sellanen rusketus tulossa ettei tosikaan.

vahan orpo olo tuli tanaan aamulla kun muut talla kiertueella olleet lahti takas kohti vancouveria. tanne jai mun lisaks enaa australialainen liz ja englantilainen andy, joiden kanssa mennaan tunnin paasta syomaan kaupungille. hassua miten tutuiksi ihmiset tulee kun niiden kanssa viikon pyorii. mutta uusia tulee aina, se on mukava ajatus ja varsin tosi myos.

nukuttuani tyytyvaisena kymmeneen asti yritin tanaan reippailla itseni ton viereisen tunnel mountainin huipulle, kun hanna sita kovasti kehui hyvaksi vaellusretkeksi. ma en kuitenkaan (melko yllattaen) paassy edes polun alkuun kun jo totesin etta ei mulla paikat kesta ylamakea. niin etta se jai siihen sitten. harmitti. mutta lohdutukseksi menin puistoon syomaan jatskia. sekin oli lopulta ihan mukavaa.

huomenna lahden viiden aikaan kohti calgarya. varmaankaan en huomenna kykene juuri mitaan spesiaalijuttuja tekemaan taman jalkani kanssa. mutta katotaan mihin tama tasta etenee. kotona voin sitten viettaa rokulipaivia oikein olan (jalan) kanssa!

(elakoon kela.)

0 comments:

Lähetä kommentti