uusimmat tekstit

torstai 14. toukokuuta 2009

elama on kivaa taas!

tapasin taalla vancouverissa kivan saksalaisen tyton, antjen (tilanne tyhmien ja kivojen valilla on siis nyt 2-2!), jonka kanssa kaveltiin tanaan aivan jarjeton maara kilometreja ja nyt on jalat aivan muusina. eilen illalla tehtiin sen kanssa pannareita jotka epaonnistui surkeasti, mutta leipominen oli kivaa joka tapauksessa. meilla on samassa huoneessa myos hassu japanilainen tati joka ei osaa yhtaan englantia. kommunikointi on sitten sen mukaista, hymyillaan ja naureskellaan puolin ja toisin, kaikilla on kivaa, vaikka kukaan ei ymmarra toisista mitaan. mutta hyva fiilis kaikin puolin taas!

tanaan on ollu tosi kaunis paiva, aurinko paistanu ja reilut 15 astetta lamminta, vaihteeksi, kun yleensa taalla ripsottaa vetta joka paiva. kaytiin kaupoilla tuhlaamassa rahaa ja juostiin hulluja pesukarhuja karkuun (onneksi hain sen jaykkakouristusrokotuksen!) ja syotiin maailman taivaallisimmat cupcaket paivan paatteeksi. myoskin loydettiin stanley parkista homo sorsa ja kaikkea muuta tallaista lansirannikkolaisittain normaalia. niin, ja soin elamani ensimmaisen kerran sushia! kaikkea sita tekee kun on ulkomailla ja rohkea.

kohta varmaankin nukkumatti vie kun on ollu niin pitka ja tehokas paiva. huomenna on luvassa kaupunkikierros tanskalaisen erikin kanssa ja lauantaina puolestaan meen vancouver aquariumiin jossa on kaikenlaisia jannia merenelavia. on mahtavaa etta tiedostaa niin voimakkaasti etta vaikka menis ensin hommat ihan pain persetta niin aina jossain vaiheessa asiat kaantyy paremmiksi. silla voimalla painetaan eteenpain!

1 comments:

äippä kirjoitti...

Asioilla on taipumus järjestyä...

Lähetä kommentti