uusimmat tekstit

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

viimeiset ajatukset

tahan tama sitten paattyy! 24 tuntia aikaa koneen lahtoon ja kotio palaamiseen. toisaalta on kiva tulla takaisin, mutta toisaalta viela viihtyisi vaikka kuinka pitkaan. se on se matkustamisen paradoksi.

calgarya en kylla voi oikein suositella kenellekaan, rehellisesti sanoen. kaikkialla on surkeita ihmisia jotka vaijyy puskissa ja kaataa maailmantuskaansa pelokkaan suomalaisen paalle. lisaksi hostellin vieressa on huumeruiskujen kerayspiste, mika ehdottomasti tekee olon entista kotoisammaksi.

tanaan sentaan paasin elaintarhaan, missa nain mm. elamani ensimmaiset koalat. aika vankia otuksia muuten. mutta siinapa taman kaupungin hyvat puolet sitten taisi ollakin. ei sita valittaa tahtoisi, mutta taa on todella masentava paikka. kuin ita-pasila betonibunkkereineen ja kavelysiltoineen. ja se nakotornikin on ihan saalittava cn-torniin verrattuna. vancouver, toronto ja montreal pieksee nama sisamaan kaupungit aivan sata-nolla.

mutta kokonaisuutena taa reissu on ollu torkean hieno, asiat on luistanu etupaassa oikein hyvin ja mahtavia ihmisia on tullu vastaan. mitaan en kadu! (paitsi tuhlatun rahan maaraa, ehka.) lansi-kanada on kasittamattoman kaunista seutua, niin kaunista ettei kaikkia niita maisemia voi tavallisin silmin hallita. ja talla matkalla on myos tullu kaytya niin monella taysin erilaisella ilmasto- ja kasvillisuusvyohykkeella ettei oo tosikaan. ja kaikki etupaassa kahden provinssin alueella! kuvista sitten naatte miten hammentavaa seutua tama on. ja niita on muuten paljon, eli voitte varautua aikamoisiin kuvasulkeisiin..

mutta nailla evailla kettu kuittaa, huomenna en paase enaa koneelle kun hostellista pitaa olla veks jo aamulla yhdeltatoista. nauttikaa viela viimesista paivista ilman allekirjoittanutta, kohta sekin ilo teilta viedaan pois!

pian nahdaan, taalta tahan.

1 comments:

Anonyymi kirjoitti...

Nauti peipe vielä viimeisistä hetkistä ja tervetuloa tänne soon-to-be-helteiseen Suomeen!! Me tullaan ensi tilassa kuuntelemaan tarkempaa matkakertomusta ja kuvasulkeisia... :) Mukavaa lentoa! -Ville

Lähetä kommentti