uusimmat tekstit

sunnuntai 18. toukokuuta 2008

viimeista paivaa viedaan...

tassa nyt sitten viimenen paiva torontossa! kavin tanaan ontario science centerissa joka on kanadalainen vastine heurekalle. se taitaa kylla olla vahan enemman lapsiorientoitunu paikka kuin heureka, yks osasto oli kielletty yli 8-vuotiailta! hammentavaa.

niagaralla ei oikeestaan ollu mitaan uutta, kun sen on kerran nahny niin ei se siita muuksi muutu. matildan kanssa (ja hippibussissa) oli siella paljon hauskempaa! no, tulipa vietettya paiva siina mukavasti. eilen taas kavin kaupungin laidalla riverdale farm -kotielaintilalla, missa oli lehmia ja heppoja ja luppakorvanen vuohi jolla oli kolme paivaa vanhoja vuohivauvoja! muuten taalla kylla alkaa loppua tekeminen kun yksinaan liikkuu, vaikka sinansa ei kylla kiusaa kayda itekseen paikoissa joissa kaikki muut on porukoissa (leffateatteri, museot, kaupat jne.). taa viikko on menny sen verran jouhevasti etta akkia on tottunu kaupungin menoon.

ruokapuolesta huolestuneille tiedoksi: sampylalinjalla jatketaan, haa! mutta ei oo mitaan jarkea kayda missaan ravintoloissa koska a) yksin se on tyhmaa ja b) se on torkean kallista. paljon enemman jaa rahaa oleellisemmille turhuuksille. mutta talla kertaa oon todellakin pysyny kaukana starbucksista ja testannu paikallisia kahvilahienouksia oikein olan takaa.

tonne asuntolaan polahti samaan kerrokseen eilen hirvea lauma poikia nova scotiasta, jotka pitaa ihan sairasta metelia! miesten kylppari on viela mun huonetta vastapaata ja ne siella ramppaa yks kerrallaan viiden minuutin valein. no, aina ei voi voittaa...

huomenna siis lahden junalla montrealiin ja laitan sielta sitten lisaa kuulumisia jahka viiden tunnin matkasta selvian...

1 comments:

Anonyymi kirjoitti...

Näin kamalaa unta että olit tullut takaisin sieltä etukäteen kun et ollutkaan viihtynyt.. mutta hyvinhän siellä näyttää menevän, hyvähyvä :)

-Sanna

Lähetä kommentti