uusimmat tekstit

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

valitusripuli saksalaisten kummallisuuksista

edelleen ollaan victoriassa ja edelleen v-tutuskerroin on TODELLA korkealla. karkasin kaupungilta pilkkopimeaan nettikahvilaan ihan vaan paastakseni pois ihmisten ilmoilta kun tuntuu etta poksahdan kohta.

eilen illalla se hullu, mielipuolinen, sosiopaatti syomishairioinen saksalainen rupes tenttaamaan multa onko se mun mielesta lihava, ja totesi painavansa 39 kiloa, mihin mina etta ma nyt en oikeastaan haluaisi keskustella kenenkaan painosta, mista se sitten luonnollisesti otti nokkiinsa. tanaan puolestaan kaytiin meidan kivan oppaan kanssa maailman jannimmassa t-paitakaupassa josta loysin hienon paidan. kun menin maksamaan ja myyja taitteli sita muovikassiin, taa strangeass hupakko sieppas sen suoraan kasista ja rupes selittamaan miten ei-hieno sen mielesta tama kyseinen paita on. eilen matkalla victoriaan pysahdyttiin myos cathedral grovessa, jossa on aivan hammentavan suuria puita joista osa on 800-vuotiaita, ja siella luki kaikkialla hirsimokin kokoisin kirjaimin etta alkaa taivaan tahden tupakoiko taalla, mutta sen 20 minuutin aikana se tyyppi poltti aivan ketjussa ja heitti tumpit suoraan maahan. se myos kavelee niin nokka pystyssa etta kumma jos se nakee mihin on menossa, eika sen kanssa voi edes puhua, kun se mumisee huppuunsa niin hiljaa ettei siita saa mitaan selvaa. seriously, jos ma en palaa suomeen suunniteltuna paivana, se johtuu siita etta oon kuristanu ton muijan paljain kasin ja joutunu vankilaan. NIIN paljon se arsyttaa mua. what the fuck is wrong with german people anyway? kun siella tofinossakin jouduin sen toisen todella oudon saksalaisen kohteeksi, silla ei kai ollu ihan kaikki kotona kun se kulki ympariinsa alusvaatteisillaan tai korkeintaan torkean pienissa shortseissa, ja sen silmat haritti niin ettei tienny mihin suuntaan se katsoi.

luojan kiitos olin tavannu vancouverissa yhden mukavankin saksalaisen, nimittain anetten jonka kanssa siis kaytiin muun muassa syomassa. muuten mun usko koko saksalaiseen kansaan olisi just nyt todella horjunut.

ja naa nyt on vaan sellaisia juttuja joiden kanssa pitaa elaa, kun ryhmassa liikkuu. aina voi osua kohdalle ihan keta vaan. mieluusti tietysti valttaisi kaikki tallaset tyypit mutta minkas teet.

silti, hullut saksalaiset johtaa toistaiseksi kivoja saksalaisia 2-1.

3 comments:

Anni kirjoitti...

Ne Saksassa pysyvät saksalaiset on kyllä keskimäärin ihan normaaleja kahden kesän työkokemusteni perusteella. Kaikki oudot on varmaan tulleet sinne Kanadaan... Mutta joo, ei tuollaisessa tilassa pitäisi lähteä matkustamaan toiselle puolelle maapalloa.

Anonyymi kirjoitti...

Piste mukaville (+mutta hulluille) nahkahousuille täältä! Ystäväni Felix Munsterista kaatoi helsinkiläisessä baarissa kaljan päälleen ja yritti tämän jälkeen iskeä tyttöjä ainoalla osaamallaan suomen kielen lauseella: "olet kaunis, minulla on ripuli" You gotta love that!

Aseta itsesi saksalaisen typeryyden yläpuolelle. Tai neuvo sille reitti sinne ihanalle rannalle... ;)

- Big sista

Matilda kirjoitti...

Tää tulee vähän myöhässä, mutta tiedät varmaan, mitä tapahtuisi, jos mä olisin siellä kanssa...
Ehkä hyvä, etten ole!

Lähetä kommentti