uusimmat tekstit

perjantai 16. toukokuuta 2008

kiiretta pitaa

varasin juuri hostellit ens viikon reissuille. meinas tulla hata kateen kun kaikki varaussivut sano etta se hostelli johon olin quebecissa menossa on ihan taynna koko viikon. mutta sain sielta nyt jotain kautta kuitenkin huoneen itelleni, saa nahda myyko ne sitten siella eioota vai kuinka kay.

oon tassa justiinsa lahdossa niagaralle tanaan - paallani torkean siisti university of toronto-paita! siina oli riittava syy tehda taa koko hemmetin maailmanymparimatka - etta saan ihka aitoa yliopistokraasaa. voi olla etta tuliaisissa saattaa olla myos jotain yliopistoon liittyvaa...

maanantaina on taalla pyhapaiva, nimittain victoria day, jolloin juhlitaan... kuningattaren valtaa kanadassa? ei voi tietaa. mutta sunnuntai-iltana on rannassa ilotulitus jota ajattelin menna kattomaan. turisti kuorii parhaat tapahtumat paalta!

nyt taytyy rientaa bussiasemalle etta kerkian peruspohjoisamerikkalaiseen greyhound-bussiin, joka vie mut taas kerran ison vesilatakon aarelle!

2 comments:

Anonyymi kirjoitti...

Muista ottaa pelastusrengas mukaan, jos aiot uida niissä putouksissa. Nuuskutuksia ja haukkuja murisalta, joka on ihan surkeen lyhyessä turkissa, ei erota kohta onko se rottta vai koira! Aurinkoisia päiviä.

Matilda kirjoitti...

Miksi ihmeessä ulkomainen ylioppilaskrääsä on muka siistimpää kuin suomalainen? Miustan suhtautumisesi Helsingin yliopistokalenteriin hyvin. . . Ja mitä ihmettä? Etkö menekään ihmeellisellä sateenkaaribussilla viinitarhojen halki putouksille??

Lähetä kommentti