uusimmat tekstit

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

onni

syyskuussa olin täällä vancouverissa lomalla. joo. olin silloin täällä, ja nyt olen täällä taas. siinäpä monimutkainen, viihdyttävä ja hikikarpalot selkään nostattava tarina, täynnä vauhtia ja vaarallisia käänteitä, joita en nyt vaivaudu tässä toistamaan, koska olen just sellainen tyyppi, joka antaa vähän pikkusormea ja sit vetää luukut kiinni.

no kumminkin.

kävin silloin vaateliikkeessä nimeltä TNA, jonka huomasin kauppaavan tähän puolinaiselliseen tyyliin täydellisesti sopivia vetimiä. lörppöjä mutta laadukkaita. värikkäitä mutta ei irvokkaita. sopivasti jänniä ja koukuttavia. ja ennen kaikkea, jär-ketun-kyttävän kalliita.

iskin silmäni useaan pukineeseen, mutta ennen kaikkea suoralinjaiseen japanilaistyyliseen pukupaitaan, jossa oli täydellinen leikkaus ja ihanan pehmeä plaatukangas, sekä sataporsenttiseen (mahdollisesti myös prosenttiseen) merinovillaiseen neuletakkiin, jota tuijotin suu auki varmaan puoli tuntia ennenkuin katse osui hintalappuun. siinä oli ainakin kolme numeroa. ja täkäläiseen tapaan se oli vasta veroton hinta.

itkuhan siinä tuli, kun molemmat piti jättää hyllyyn. kotiin tultua tuli toinen itku, kun harmitti. ihan hyvin olis voinut olla syömättä pari viikkoa, jos etiopialaisen pallomahan olisi voinut peittää niillä paidoilla.

no.

eilen kävin samaisessa liikkeessä uudestaan, ehkä jostain korkeamman asteen kosmisesta kutsusta, ja nytpä en ainoastaan löytänyt molempia paitoja samalta hyllyltä, vaan boxing day -alennusmyyntien ansiosta niissä oli myös molemmissa punainen 50% OFF -tarra.

seurasi lyhyt ajatuksenjuoksu, joka meni suunnilleen näin:

PYHÄ PASKA NE ON TOSSA PUOLEEN HINTAAN
JA NE ON MINUN KOOSSA JA VIIMEISET KAPPALEET


saatoin tehdä jonkunlaisen pikasprintin piiriennätyksen kaapatessani henkarit ja juostessani kassalle. kassamimmiä ainakin huvitti, niinkin paljon että kirjasi kuittiin nimekseni "lissa" (pisteet ansiokkaasta yrityksestä kuitenkin). kotimatka meni vainoharhaisesti sivuille pälyillessä ja kassia tiukasti rintaa vasten puristaessa, ettei kukaan vaan vie näitä aarteita multa pois.

no. rangaistukseksi kaikesta tästä hapatuksesta sain flunssan. nyt on vähän äitiä ikävä, kun kukaan ei tuo mulle ruokaa eikä kuumaa mehua. mutta paitoja on, ni ei haittaa.

0 comments:

Lähetä kommentti